Ελληνικά Αγγλικά
Get the Flash Player to see this player.
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΩΣΜΩΣΗ > ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ
Η αφαλάτωση θαλασσινού νερού με τη χρήση της αντίστροφης όσμωσης είναι μια τεχνολογικά αναγνωρισμένη μέθοδο που μπορεί να παρέχει πόσιμο νερό υψηλών προδιαγραφών. Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπου υπάρχει έλλειψη πόσιμου νερού από φυσικές πηγές ή γεωτρήσεις, αλλά παράλληλα και εκεί όπου υπάρχει  εύκολη πρόσβαση σε θαλασσινό νερό.
Το θαλασσινού νερό, αφού υποστεί το στάδιο της προ-επεξεργασίας οδηγείται μέσω αντλίας υψηλής πίεσης (περίπου 70 bar) στις ειδικές μεμβράνες όπου γίνεται ο διαχωρισμός των αλάτων σε αναλογία περίπου 30~40% για το παραγόμενο και 70~60% για το απορριπτόμενο. Στη συνέχεια στο παραγόμενο νερό γίνεται η απαραίτητη μετεπεξεργασία ώστε να είναι κατάλληλο για πόσιμο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
Οι μονάδες αφαλάτωσης αποτελούν την πλέον δόκιμη λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος τόσο της έλλειψης, αλλά και της ποιότητας του νερού σε ιστιοπλοϊκά σκάφη, αλιευτικά σκάφη, φορτηγά πλοία, κότερα, ξενοδοχειακές μονάδες, bar, εστιατόρια, βιομηχανία, δήμους,κ.λ.π.
Η εταιρεία μας έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία έχει αναπτύξει συνεργασία με αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού και εγκαθιστά μονάδες αφαλάτωσης θαλασσινού νερού.Τα επιτυχή αποτελέσματα μιας τέτοιας εγκατάστασης οφείλονται στο σωστό σχεδιασμό της μονάδας, λαμβάνοντας υπόψη πάντοτε και τις τοπικές συνθήκες της εγκατάστασης.

Προϊόντα 1 - 1 από σύνολο 1
 
© 2008 ΥΔΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ
Powered by Softways S.A.