Ελληνικά Αγγλικά
Get the Flash Player to see this player.
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΩΣΜΩΣΗ > ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΩΣΜΩΣΗ ΥΦΑΛΜΥΡΟΥ ΝΕΡΟΥ 
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΩΣΜΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ

Το καθαρό – διαυγές νερό αποτελεί προτεραιότητα για όλα τα ψάρια. Δεν   υπάρχει εξοπλισμός που είναι πιο αποτελεσματικός στο να βοηθήσει να δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες στο νερό ενός ενυδρείου, όπως η αντίστροφη όσμωση. Οι μονάδες αυτές φιλτράρουν έως και 99% τις χημικών ουσίες που βρίσκονται στο νερό της βρύσης με την δίοδο του νερού μέσα από μία ημι-διαπερατή μεμβράνη που αφαιρεί 90-99% των προσμίξεων του νερού της βρύσης. Το αποτέλεσμα είναι το νερό να είναι απαλλαγμένο από μέταλλα και άλλους ρύπους.

Οι μονάδες RO της εταιρείας μας που προορίζονται για τα ενυδρεία, πληρούν αυστηρές προδιαγραφές και υπερβαίνουν κατά πολύ την ποιότητα των συστημάτων άλλων κατασκευαστών. Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία επιλογών που κυμαίνονται από τις απλές οικονομικές μονάδες των τριών σταδίων έως τις κορυφαίες των πέντε σταδίων με φύσιγγα DI. Όλες οι μονάδες RO είναι διαθέσιμες για να ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας.

Γιατί χρειάζομαι νερό RO για το ενυδρείο μου;

Το νερό της βρύσης περιέχει συχνά ακαθαρσίες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα όταν προστίθεται σε ένα ενυδρείο. Αυτές περιλαμβάνουν φωσφορικά, νιτρικά, χλώριο και διάφορα βαρέα μέταλλα. Τα υψηλά επίπεδα φωσφορικών και νιτρικών επιφέρουν κατακόρυφη ανάπτυξη αλγών, και ο χαλκός, που συχνά υπάρχει στο νερό της βρύσης εξαιτίας της απόπλυσης των σωλήνων και των υδραυλικών εξαρτημάτων, είναι ιδιαίτερα τοξικός για τα ασπόνδυλα. Επειδή τα συστήματα RO είναι ικανά να αφαιρέσουν σχεδόν όλες αυτές τις ακαθαρσίες, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή  μεταξύ των ιδιοκτητών ενυδρείων.

Μεγέθυνση
AQUARIUM-3
Μεγέθυνση
AQUARIUM-DI
Επιστροφή
 
© 2008 ΥΔΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ
Powered by Softways S.A.