Ελληνικά Αγγλικά
Get the Flash Player to see this player.
ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑΝΣΗΣ > ΒΡΥΣΕΣ & ΒΡΥΣΑΚΙΑ ΠΑΓΚΟΥ 
ΒΡΥΣΕΣ ΤΡΙΟΔΕΣ

Είναι τρίοδες μπαταρίες που επιτρέπουν  την διέλευση  του φιλτραρισμένου νερού από ξεχωριστό ή κοινό στόμιο καταργώντας ουσιαστικά την ανάγκη για δεύτερη τρύπα και ξεχωριστό βρυσάκι στον νεροχύτη. Όλες οι βρύσες συνοδεύονται από τρεις εύκαμπτους  σωλήνες σύνδεσης ⅜''  (κρύο, ζεστό και  φιλτραρισμένο νερό) καθώς και από ειδικό σύνδεσμο γρήγορης και εύκολης προσαρμογής του σωλήνα του φίλτρου. Με τις τρίοδες αυτές μπαταρίες μπορεί να συνδεθεί κάθε είδος φίλτρου πάγκου, συσκευή αντίστροφης ώσμωσης καθώς και dispenser(ψύκτης) κρύου - ζεστού ή ανθρακούχου νερού. Είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα. Η στάνταρ έκδοσή τους είναι σε χρωμέ. Διακρίνονται σε τρεις τύπους :

 

MC 311

Τρίοδη μπαταρία - μίκτης ζεστού κρύου ενός στομίου με ξεχωριστό στροφείο πόσιμου νερού. Η έξοδος του κρύου - ζεστού        καθώς και του φιλτραρισμένου νερού είναι κοινή.

 

MC 420

Τρίοδη  μπαταρία - μίκτης δύο στομίων  μινιμαλιστικού σχεδιασμού. Η διάμετρος της βάσης της είναι 42 mm. Περιλαμβάνει αντιβακτηριδιακό εξάρτημα αερισμού στην έξοδο του φιλτραρισμένου νερού. Το συνολικό ύψος της είναι 18 cm.

 

2680 MIX-O-FILL

Τρίοδος μίκτης νεροχύτη με περιστρεφόμενο στόμιο σε κεραμική έδρα. Φέρει δύο κεραμικές βαλβίδες που ρυθμίζονται με δύο αντίστοιχες λαβές . Η μίξη ζεστού - κρύου επιτυγχάνεται  με την δεξιά λαβή. Την έξοδο του φιλτραρισμένου νερού  την ελέγχουμε με την  αριστερή λαβή. Το συνολικό της ύψος είναι 28 cm.

 

3180 MIX-O-FILL

 

 

 

8180

 

 

 

Μεγέθυνση
2680 MIX-O-FIL
Μεγέθυνση
MC 420
Μεγέθυνση
MC 311
Μεγέθυνση
ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Μεγέθυνση
3180
Μεγέθυνση
8180
Επιστροφή
 
© 2008 ΥΔΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ
Powered by Softways S.A.