Ελληνικά Αγγλικά
Get the Flash Player to see this player.
ΠΙΣΙΝΕΣ - ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ - ΣΑΟΥΝΕΣ > ΣΑΟΥΝΕΣ 
ΣΑΟΥΝΕΣ

ΑΙΣΘΗΣΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ

Οι σάουνες - καμπίνες που διαθέτει η εταιρεία μας, κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στην Φινλανδία. Συναρμολογούνται από προκατασκευασμένα τοιχώματα (panels) που φτιάχνονται από μία ιδιαίτερη ξυλεία με λεπτή υφή, την φινλανδική ερυθρελάτη. Το δέντρο αυτό αναπτύσσεται αργά στις κρύες κλιματολογικές συνθήκες της Σκανδιναβίας και σε άγονα εδάφη. Δεν σκεβρώνει, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και διατηρείται σε καλή κατάσταση για χρόνια.  Όμορφες, μέσα και έξω με 14,5 χιλιοστά πάχος σανίδας, αυλάκια και φινίρισμα ‘softline’. Στο εσωτερικό του κάθε τοιχώματος υπάρχει ειδική μόνωση για την θερμότητα και την υγρασία, από ορυκτοβάμβακα.

Η κάθε σάουνα παραδίδεται με όμορφα σχεδιασμένους - στρογγυλεμένους πάγκους με πλάτη, ξύλινα προσκέφαλα, θερμάστρα με ξύλινο προστατευτικό πλαίσιο τριών πλευρών, δάπεδο και θυρίδα εξαερισμού. Οι πάγκοι, τα προσκέφαλα και το προστατευτικό της θερμάστρας είναι φτιαγμένα από ξύλο λεύκας νέου στυλ, ενώ το δάπεδο από πεύκο υψηλής ποιότητας. Η σάουνα παρέχεται με προ-εγκατεστημένους αγωγούς για την δίοδο των απαραίτητων ηλεκτρικών καλωδίων.

Η στάνταρ ξύλινη πόρτα, η οποία φέρει τζάμι στο κέντρο, παρέχεται με μάνδαλο, εξαρτήματα και μεντεσέδες, όλα ανθεκτικά στη διάβρωση. Η πόρτα μπορεί να κρεμαστεί αριστερά ή δεξιά ή να βρίσκεται στο μέσον ή στην αριστερή ή στην δεξιά πλευρά του μπροστινού τοιχώματος (δεν είναι δυνατόν σε καμπίνες 1,3 x1 και 2x3).

Επιπλέον επιλογές με έξτρα χρέωση :

-    Deluxe (καμπίνα φτιαγμένη από ξύλο χωρίς ρόζους και γυάλινη πόρτα)
-    Εξ’ ολοκλήρου γυάλινη πόρτα με απόχρωση χαλκού.
-    Optilight (φωτισμός με λυχνίες αλογόνου)
-    Κουρτίνα πάγκου
-    Σάουνα ειδικής κατασκευής

Μεγέθυνση
ΣΑΟΥΝΑ1
Μεγέθυνση
ΣΑΟΥΝΑ2
Μεγέθυνση
ΣΑΟΥΝΑ3
Μεγέθυνση
ΣΑΟΥΝΑ4
Επιστροφή
 
© 2008 ΥΔΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ
Powered by Softways S.A.