Ελληνικά Αγγλικά
Get the Flash Player to see this player.
ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 
MINIDOS
Eισαγωγή 
Η μεγάλη τιμή της σκληρότητας στο νερό, λόγω της υπερβολικής παρουσίας ασβεστίου και μαγνήσιου, είναι αιτία των προβλημάτων επικαθήσεων και διάβρωσης στο λέβητα, τον ανταλλάκτη θερμαστρών και τους υδραυλικούς σωλήνες κυκλωμάτων. Το σύστημα ‘MiniDOS’ είναι ένα μοναδικό προϊόν, ασφαλές, κατάλληλο και πιθανώς η καλύτερη λύση στην αγορά για να προστατεύσει έναν ενιαίο εξοπλισμό, όπως οι λέβητες, ανταλλάκτες θερμαστρών, πλυντήρια ρούχων, οικιακές συσκευές, κ.α. Το MiniDOS είναι μια ογκομετρική αντλία για την ανάλογη χορήγηση της δόσης του υγρού AQUASIL 20/40 (18% P2O5) στο πόσιμο νερό, που δρα κατά της επικάθησης αλάτων και έχει αντιδιαβρωτική προστασία.

Ποια χαρακτηριστικά καθιστούν MiniDOS μοναδικό;
- Το MiniDOS δεν απαιτεί την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος καθώς λειτουργεί από την υδροδυναμική κίνηση. 
- Η δοσομέτρηση γίνεται με ακρίβεια αναλογικά και ακίνδυνα. 
- Το MiniDOS εξασφαλίζει μια σωστή δοσομέτρηση σε οποιεσδήποτε συνθήκες εργασίας, υπολογίζοντας δόση 3,5 ppm P2O5 ανά    λίτρο νερού, ώστε το νερό να είναι πάντα πόσιμο. 
- Το MiniDOS είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη.
Η λειτουργία ξαναγεμισμάτων είναι πολύ απλή και καθαρή, χωρίς απώλειες υγρού. Το δοχείο έχει σύνδεση bayonet και απομονώνεται από το υδραυλικό μέρος. Η αντλία προστατεύεται από τυχόν υδραυλικό πλήγμα του υδραυλικού κυκλώματος από, μια αντεπίστροφη βαλβίδα. 

Λειτουργία
Το σύστημα ‘MINIDOS’ είναι κατάλληλο μόνο για την δοσομέτρηση υγρού. Η άντληση πραγματοποιείται με την βοήθεια ενός στροβίλου που διαβιβάζει τη κίνηση σε ένα πρόσθετο έκκεντρο και επιτρέπει την άντληση του υγρού από το δοχείο και την έγχυση στο νερό στα με ειδική βαλβίδα, η οποία εξασφαλίζει την τέλεια μίξη του υγρού ACQUASIL 20/40 στο νερό. 

Εφαρμογές
Το ‘ MiniDOS’ είναι κατάλληλο να προστατεύει τους βραστήρες, θερμοσίφωνες και κάθε υδραυλικό κύκλωμα ή οικιακή συσκευή από τις επικαθήσεις αλάτων και τη διάβρωση. 

AcquaSIL 20/40 
Το ‘MiniDOS’ χρησιμοποιεί αποκλειστικά το υγρό AcquaSIL 20/40, ένα συνδυασμένο διάλυμα των διαφορετικών αλάτων, κατά 18% P2O5. Είναι κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί σε τρόφιμα και συγκεκριμένα για την επεξεργασία του πόσιμου νερού με  παροδική σκληρότητα μεταξύ 5 και 30 °F, για να αποτρέψει τη διάβρωση και τις επικαθήσεις αλάτων. Το AcquaSIL 20/40 όχι μόνο προστατεύει τον εξοπλισμό και τα νέα υδραυλικά κυκλώματα αλλά μπορεί επίσης βαθμιαία να αποκαταστήσει τα κυκλώματα που έχουν ήδη διαβρωθεί. Το προϊόν AcquaSIL 20/40 είναι εγγυημένο μέχρι τη μέγιστη θερμοκρασία 65 °C με την βοήθεια σταθεροποιητών ιδιοτήτων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ελάχιστη-ανώτατη πίεση λειτουργία: 1.5 - 6 ATM
Ανώτατη θερμοκρασία ύδατος: 40 °C 
Ελάχιστη παροχή για τη σωστή χορήγηση της δόσης: 90 lt/h
Μέγιστη παροχή για τη σωστή χορήγηση της δόσης: 1000 lt/h 
Δοσομέτρηση ανά λίτρο P2O5: 3.3 - 3.5 ppm/lt 
Αυτονομία: 10m3
Χωρητικότητα δοχείου: 230 cc


Μεγέθυνση
Επιστροφή
 
© 2008 ΥΔΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ
Powered by Softways S.A.